Luchthavenvervoer Antwerpen

Bent u op zoek naar het gepaste luchthavenvervoer vanuit Antwerpen om u snel, comfortabel en met goede tarieven naar de luchthaven te brengen? Dan is Airport Express de beste keuze. Met onze professionele chauffeurs en goed uitgeruste bussen, staat u snel en makkelijk van Antwerpen op de luchthaven in Zaventem.

Boek hier je tickets voor uw luchthavenvervoer.

luchthavenvervoer antwerpen zaventem
Klik hier voor je online ticketluchthavenvervoer antwerpen zaventemU reist in alle comfort
in ongeveer 45 minuten van
Antwerpen naar Brussels Airport
en dit om de twee uur
in beide richtingen.
Uw reistijd
omgezet in werktijd

De prijs voor Luchthavenvervoer van Antwerpen

Airport Express biedt u een betrouwbare en professionele service aan voor het transport naar de luchthaven in Zaventem. Onze sterktes zijn onze vaste prijzen voor de shuttle dienst en onze moderne bussen uitgerust met alle comfort.

Wij bieden vaste prijzen voor onze rit van Antwerpen naar Zaventem. Deze prijzen zijn een pak goedkoper dan de prijzen van algemeen luchthaven vervoer of taxi bedrijven.

U geniet al van ons luchthavenvervoer vanaf slechts € 10 euro per persoon. Personen die tewerkgesteld zijn op de luchthaven van Brussel en kinderen tot 12 jaar genieten al van deze service voor € 5 euro.

Boek makkelijk je luchthavenvervoer tickets online

Reserveer gemakkelijk online je tickets voor je luchthavenvervoer shuttle vanuit Antwerpen. Je kan kiezen uit drie verschillende opstap of afstap opties:

  • Koningin Astridplein, Antwerpen
  • Crowne Plaza, Antwerpen
  • Brussels Airport

Kies eenvoudig waar u wil opstappen op de gewenste datum en krijg een volledig overzicht van alle shuttlebussen die dag. Kies het voor u best passende tijdstip en reis zonder zorgen.

Luchthavenvervoer Antwerpen – Brussels Airport

Het gepaste luchthavenvervoer vinden vanuit Antwerpen is geen makkelijke klus. Met de waaier aan mogelijkheden kan het een overweldigende keuze zijn. Daarnaast kunnen ook de tarieven en prijzen enorm verschillen afhankelijk van uw gekozen transport.

Daarom is het belangrijk dat u bij ons kan rekenen op een vaste prijs voor onze service. Wij zorgen er voor dat u voor een eerlijke prijs in alle comfort kan reizen naar uw bestemming.

Er zijn twee trajecten voor ons luchthaven vervoer. Zo vertrekt er een shuttle vanaf Antwerpen naar Zaventem airport en is er ook steeds een shuttle van de luchthaven terug naar Antwerpen. Zowel heen als terug kunt u rekenen op dezelfde vaste prijs.

luchthavenvervoer antwerpen zaventem

U reist in alle comfort in ongeveer 45 minuten van Antwerpen naar Brussels Airport en dit om het uur in beide richtingen.

De voordelen als u kiest voor Airport Express Luchthavenvervoer

Bent u op zoek naar het perfecte luchthavenvervoer vanuit Antwerpen? Dan is Airport Express een goede keuze. Wij brengen u in alle veiligheid en rust op ongeveer 45 minuten naar uw bestemming, Brussels Airport Zaventem.

Reistijd wordt werktijd

De Airport Express is voorzien van alle nodige faciliteiten die u in staat stelt om te werken tijdens uw reis richting de luchthaven. Zo zet u deze tijd makkelijk om naar nuttige werkuren, nog voor u werkelijk aan de slag moet.

Uw veiligheid is onze zorg

Een veilige trip voor onze passagiers is de grootste zorg van de chauffeurs. Hun eerste bezorgdheid gaat steeds naar het behouden van tevreden klanten en een aangename ervaring.

Comfort tijdens het reizen

U reist op de meest comfortabele manier als u kiest voor de Airport Express. Dankzij onze ultra comfortabele en verstelbare relax zetels met extra beenruimte zit u gemakkelijk onderweg naar of van de luchthaven in Zaventem.

Een perfecte temperatuur tijdens de rit

Tijdens het vervoer naar en van de luchthaven zit u steeds in een aangename temperatuur. In alle omstandigheden blijft deze temperatuur aangenaam en stabiel. Onze bussen zijn allemaal uitgerust met een kwalitatief en professioneel klimatisatiesysteem.

Geniet van een reis zonder zorgen

Ons luchthavenvervoer biedt u de best mogelijke service. Met een erkende chauffeur met jaren ervaring kunt u steeds rekenen op een vlot en betrouwbaar vervoer.

Naast een chauffeur waar u op kan rekenen, rijd u mee op een bus waar alle moderne comfort aanwezig is. Dankzij zitplaatsen met extra beenruimte en alle hedendaagse voorzieningen kan u uw luchthavenvervoer om zetten naar bruikbare tijd. Zo kan u werken tijdens de reis naar de luchthaven of gewoon genieten van de rust.

Veelgestelde vragen over luchthavenvervoer

Hoeveel kost een taxi naar Zaventem?

Taxi’s zijn vaak erg duur richting de luchthaven in Zaventem. Daarom bieden wij ons luchthavenvervoer aan voor een eerlijke en betaalbare prijs. Terwijl u bij een taxi makkelijk meer zal betalen dan € 80 hebt u bij ons als een ticket voor slechts € 10 euro.

Hoeveel kost luchthavenvervoer van Zaventem naar Antwerpen?

Luchthavenvervoer aan boord van de Airport Express is beschikbaar voor slechts € 10 euro per rit per persoon. Kinderen onder de 12 jaar hebben een korting en betalen slechts € 5 euro.

Krijgt personeel van Brussels Airlines korting?

Ja, personeel dat werkt in Zaventem geniet van een korting bij ons. Zo kost een ticket € 5 euro voor werknemers in de Luchthaven. Dat is een korting van 50%.

Rijden jullie met de auto of met een bus?

Om de beste service aan te bieden aan onze klanten rijden wij met een bus. Deze shuttle bussen zijn voorzien van alle comfort en rijden dagelijks 11 keer richting Brussels Airport. Zo bent u verzekerd dat u steeds een bus hebt op het uur dat voor u past.

Rijden jullie naar andere luchthavens?

Onze bussen rijden enkel naar Brussels Airport vanaf Antwerpen en omgekeerd. Onze shuttles rijden dus NIET naar Charleroi airport, Schiphol Amsterdam, Oostende of enig andere luchthaven in het binnen- of buitenland.

Kan ik met de kaart betalen?

U kan makkelijk en veilig online betalen met Bankcontact, Mastercard, Maestro en Visa. Boek eenvoudig uw tickets op de site.