Luchthavenvervoer Antwerpen Zaventem

Bent u op zoek naar de juiste partner voor uw luchthavenvervoer tussen Antwerpen en de luchthaven in Zaventem? Airport Express is een de betrouwbare partner voor alle pendel transport. U kan rekenen op de beste service en het hoogste comfort.

Dankzij onze beloftes geniet u steeds van een aangename rit tussen Brussels airport en Antwerpen. Geniet van ons vlekkeloos luchthavenvervoer en wordt ook één van onze gewaardeerde passagiers.

Boek hier je tickets voor uw luchthavenvervoer.

luchthavenvervoer antwerpen zaventem
Klik hier voor je online ticketluchthavenvervoer antwerpen zaventemU reist in alle comfort
in ongeveer 45 minuten van
Antwerpen naar Brussels Airport
en dit om de twee uur
in beide richtingen.
Uw reistijd
omgezet in werktijd

Waarom ons luchthavenvervoer goedkoper is

U geniet al van ons luchthavenvervoer vanaf slechts € 10 euro per persoon. Personen die tewerkgesteld zijn op de luchthaven van Brussel en kinderen tot 12 jaar genieten al van deze service voor € 5 euro.

Bij Airport Express kiest u voor groot transport tussen Brussels airport en Antwerpen. Wij vervoeren u in een van onze moderne bussen met daarin alle hedendaagse voorzieningen die instaan voor comfort.

Ons wagenpark bestaat niet uit kleine auto’s maar uit goed uitgeruste bussen. Hier geniet u van talloze voordelen ten opzichte van vele andere. Denk maar aan onder andere de prijs, zitruimte en laadruimte.

De voordelen als u kiest voor Airport Express

Bent u op zoek naar het perfecte luchthavenvervoer vanuit Antwerpen? Dan is Airport Express een goede keuze. Wij brengen u in alle veiligheid en rust op ongeveer 45 minuten naar uw bestemming.

De luchthavenvervoer chauffeurs bij Airport Express zijn allemaal vriendelijke en professionele personen met een hart voor onze klanten. Ze bieden u een veilige trip samen met u familie, alleen en met of zonder bagage. Boek direct online uw trip via onze website en kies voor het luchthavenvervoer van Airport Express.

Ons vervoer en chauffeurs staan garant voor een vlotte, veilige shuttle service. Dit allemaal in het belang van onze klanten zodat u kan rekenen op een betrouwbare partner voor uw luchthavenvervoer.

luchthavenvervoer antwerpen zaventem

U reist in alle comfort in ongeveer 45 minuten van Antwerpen naar Brussels Airport en dit om het uur in beide richtingen.

Luchthavenvervoer Antwerpen Zaventem

Ons Luchthavenvervoer gaat in twee richtingen tussen de Luchthaven in Zaventem (Brussels Airport) en Antwerpen. U kan hier rekenen op een vlotte, directe verbinding. Elke twee uur rijd er een shuttle bus van en naar de luchthaven.

Onze directe verbinding zorgt ervoor dat u op ongeveer 45 minuten van punt A naar punt B kan reizen. Kies om deze reis in alle comfort door te brengen en gebruik de faciliteiten om te werken tijdens het rijden.

U kan 7/7 rekenen op ons luchthavenvervoer in beide richtingen. Het zijn beide directe verbindingen die om de twee uur vertrekken in beide richtingen. U kan kiezen voor luchthavenvervoer vanaf:

Antwerpen – Luchthaven Brussel Zaventem

Luchthaven Brussel Zaventem – Antwerpen

Boek direct uw tickets online op de website

Bent u nog op zoek naar het juiste luchthavenvervoer, kies dan voor het vervoer van ons bedrijf, Airport Express. Hier geniet u in alle rust en comfort van de goede service tegen de beste prijs.

Boek vandaag nog je tickets.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een taxi naar Zaventem?

Een taxi naar de luchthaven in Brussel start vaak pas vanaf € 85. Er zijn echter verschillende bedrijven en opties. Kiest u voor voor het luchthavenvervoer van Airport Express dan geniet u van de beste tarieven. Bij ons betaalt u slechts € 10 euro voor een enkele trip.

Hoeveel kost luchthavenvervoer van Zaventem naar Antwerpen?

Luchthavenvervoer van Zaventem naar Antwerpen kost 10 euro bij Airport Express.

Krijgt personeel van Brussels Airlines korting?

Ja, personeel dat tewerkgesteld is op luchthaven in Brussel kan al beroep doen op deze service voor slechts € 5.

Rijden jullie met de auto of met een bus?

Airport Express is een luchthavenvervoer maatschappij waarbij u kunt reizen per bus. Dankzij deze optie geniet u van meer comfort, professionele chauffeurs en een veilige trip heen en terug.

Rijden jullie naar andere luchthavens?

Nee, Airport express is een shuttle van Antwerpen naar de luchthaven in Brussel en terug. Wij vervoeren niet naar andere steden of luchthavens in België of Nederland.

Kan ik met de kaart betalen?

U kan makkelijk en veilig online betalen met de kaart. Boek eenvoudig uw tickets op de site.