Prijs van Antwerpen naar Brussels Airport

Bent u op zoek naar vervoer van Antwerpen naar Zaventem? Dan hebt u heel wat keuze. Er zijn verschillende maatschappijen en mogelijkheden binnen het openbaar vervoer in België. Allemaal brengen ze u op dezelfde bestemming.

Boek hier je tickets voor uw luchthavenvervoer.

luchthavenvervoer antwerpen zaventem
Klik hier voor je online ticketluchthavenvervoer antwerpen zaventemU reist in alle comfort
in ongeveer 45 minuten van
Antwerpen naar Brussels Airport
en dit om de twee uur
in beide richtingen.
Uw reistijd
omgezet in werktijd

Bekijk hier  de  prijsvergelijking

Binnen de transportsector zijn er een heel wat opportuniteiten om van Antwerpen naar Brussels Airport in Zaventem te geraken. Daarom zetten we hieronder de verschillende prijzen en duurtijden even uiteen. Zo heeft u meteen een goed idee van de beste mogelijkheden, aangepast aan uw situatie.

Prijs Duur Bijkomende kosten Overstappen
Taxi €90 40 min Parking aan de luchthaven
Airport Express €10 45 min
NMBS €12 30 – 55 min € 5,70 Diabolo Taks   Afhankelijk van traject
De Lijn €7,50 2 u 39 min Ja, 3 keer
Auto huren €125 40 min Verzekering en benzine

Waarom Airport express goedkoper is

Airport express is veel goedkoper dan een taxibedrijf. Dit komt omdat onze shuttlebussen op vaste schema’s rijden om de best mogelijke service te leveren aan onze klanten. Niet alleen kunnen we zo de kosten drukken, maar vergroten we ook uw comfort.

Ook in vergelijking met de meeste andere mogelijkheden is Airport Express veruit de goedkoopste. Binnen deze prijs kan u rekenen op een professionele chauffeur, een goede service en een comfortabele rit om uw vakantie te starten. Dit allemaal zonder de bank te breken.

Kies voor slim vervoer van Antwerpen naar Zaventem

Kies voor comfort tijdens het uitstippelen van uw trip van Antwerpen naar Zaventem. Door onze eenvoudig te reserveren shuttlebussen geniet u van de beste reistijden aan een scherpe prijs. Dit zonder overstappen, lange wachttijden of dure prijzen zoals bij het privévervoer.

Maak gebruik van onze luxueus ingerichte bussen met alle benodigdheden aan boord om u een comfortabele rit te geven. U kan zelfs werken tijdens de rit of gewoon genieten in een rustige omgeving. Dankzij onze moderne apparatuur aan boord is het ook steeds aangenaam van temperatuur in alle omstandigheden.

Boek nu je tickets bij Airport express

Bent u nog op zoek naar het juiste luchthavenvervoer, kies dan voor het vervoer van ons bedrijf, Airport Express. Hier geniet u in alle rust en comfort van de goede service tegen de beste prijs.

Boek vandaag nog je tickets en reis rechtstreeks van Antwerpen naar Zaventem.